אודות קו הזינוק

"לעולם אל תטילו ספק בכך שקבוצה קטנה של אזרחים מודאגים ואכפתיים יכולה לשנות את העולם. למעשה, זה הדבר היחיד שאי פעם הביא לשינוי"מרגרט מיד

תוכנית קו הזינוק פועלת לאיתור, להכשרה ולרישות של בני נוער וצעירים מוכשרים מהפריפריה החברתית והגיאוגרפית בישראל שישמשו כעתודה למנהיגות חברתית ערכית, מגוונת ופורצת דרך. במודל עומק יחיד מסוגו, הכולל ליווי ארוך טווח למשך 10 שנים מהתיכון ועד לאקדמיה ולקריירה, קו הזינוק טווה רשת של צעירים מחוללי שינוי, המבקשים לקרוא תיגר על תבניות מחשבה ופעולה המגדילות את הפערים החברתיים בישראל.

כיצד מצטרפים אלינו

אם את חולמת להיות הגרסה הכי טובה של עצמך. אם אתה מוכן לעבוד קשה בשביל להשיג את השאיפות הכי גדולות שלך. אם את בעלת פוטנציאל מנהיגות והובלה. אם חשוב לך להשפיע על המציאות סביבך. אם יש בכן/ם את המוטיבציה להשקיע, להתפתח ולגרום לדברים לקרות – מקומך איתנו.
תוכנית קו הזינוק פועלת בחמישה אזורים ברחבי הארץ: גליל גולן, גליל מערבי, מרכז, ירושלים ונגב מזרחי.
מדי חודש מרץ אנו מתחילים בתהליך איתור ומיון משתתפים ומשתתפות בכיתות ט'-י'. המשתתפים עוברים תהליך מיון הכולל שאלוני עומק, מרכז הערכה, ראיונות אישיים וסמינר ממיין בשטח, בסיומו נבחרות ונבחרים 25 צעירים יוצאי דופן בכל אזור פעילות.

<!–להרשמה לתוכנית >–>
<!– SAMPLE: להרשמה לתוכנית >–>

כיצד פועלת התוכנית

קו הזינוק פועלת בחמישה אזורים גיאוגרפיים: גליל גולן; גליל מערבי; גוש דן; הנגב המזרחי וירושלים.
אנו מלווים למעלה מ-500 צעירים וצעירות בגילאי 15-25 בתוכנית עומק ייחודית שאורכה 10 שנים.

 

שלב ג
אקדמיה ופיתוח קריירה: התכנית ממשיכה ללוות את משתתפי התכנית בתכנון מסלול חייהם בהתאם לרצונות האישיים שלהם.

התכנית מציעה מספר מסלולים לפיתוח אישי-מקצועי, למיצוי הכלים שרכשו בתכנית ומימוש ערכיה בחיים האמתיים – צמצום פערים וחתירה לטוב משותף.

השלב פועל בשלושה צירים עיקריים: ליווי ופיתוח אישי ומקצועי, קהילה ורישות, וחממות להאצת עשייה והשפעה.

כך, בשלב זה המשתתפים זוכים לליווי מותאם אישית; להשתתפות ברשת ארצית של צעירים מובילים ומשפיעים; לתוכנית מנטורינג עם דמויות מפתח במרחבים החברתיים, הכלכליים, העסקיים והפוליטיים; ללקיחת חלק בפורומים של התנסות ולמידה; ולהשתתפות בתוכניות בהתאם למיקום בחיים – תוכנית ליווי שירות קבע, תוכנית האצת יזמות חברתית, תוכנית להכשרה פוליטית, חוג למנהיגות שואלת, קורס מנהלי קהילות ועוד ועוד.

זו ההזדמנות של המשתתפים להיות מחוללי שינוי במסגרות בהן הם בוחרים להמשיך.

התכנית מקדישה מאמצים גדולים על מנת לספק למשתתפי שלב ג’ רשת תמיכה וקשרים על מנת להבטיח את הצלחתם/ן.

שלב א
כתה י’ ועד סיום תיכון. בתחילת הדרך, מעמיקים ומחזקים המשתתפים את זהותם האישית והחברתית ומפתחים, באמצעות התנסויות מגוונות, מסוגלות מנהיגותית ותודעה חברתית ביקורתית. שלב א’ כולל השתתפות במפגשים קבוצתיים שבועיים, סמינרי שטח, הרמת פרויקטים ועשייה יזמית, וליווי אישי של רכז/ת הקבוצה.
בשנה הראשונה בתכנית נחשפים המשתתפים למודלים חדשניים במנהיגות, לכוח שבמפגש עם השונה ומתנסים במרחב הקבוצתי במתיחת גבולות אישיים. בשנה השנייה בתכנית, לומדים ומתנסים המשתתפים בעולם היזמות החברתית.
באמצעות חממת יזמות מתקדמת ויחידה מסוגה, המשתתפים יוזמים ומוציאים לפועל מיזמים העונים על צורך חברתי/קהילתי אותו זיהו, אשר יש בכוחו לשנות את המציאות בה הם חיים. בשנה השלישית מעמיקים המשתתפים את התודעה החברתית שלהם ומתנסים באופן משמעותי באקטיביזם.
כמו כן, בשלב זה ניתן דגש על תכנון מסלול החיים לאחר התיכון והכנה לקראת מסגרות החיים השונות בהן ייקחו חלק.

שלב ב
במהלך שנות השירות, המכינות הקדם צבאיות והקדם אקדמיות, השרות הצבאי / הלאומי, ותקופת הלימודים האקדמיים, מלווים המשתתפים בהתפתחותם האישית ובהשפעתם החברתית. זאת, באמצעות ליווי אישי והכשרות להעמקת התודעה החברתית, מנהיגות, השפעה והובלה. המשתתפים מלווים באופן אישי על ידי אנשי מקצוע ופעילים חברתיים, עוברים סמינרים וכנסים מעוררי השראה, ולוקחים חלק ברשת הארצית של משתתפי קו הזינוק.

צוות התוכנית

לנה רומנובסקי

מנהלת קו הזינוק

קראו עוד >

לנה רומנובסקי

מנהלת קו הזינוק

נולדה בקייב, אוקראינה, כיום מתגוררת ברחובות. נשואה לגיא ואמא לאמיר.
בוגרת מחזור 2015 מרכז, ובהמשך רכזת, מנהלת שלב ג', ומנהלת אזורים מרכז וירושלים.
בוגרת LL.B במשפטים ו-B.SW בעבודה סוציאלית, בעלת תואר שני בניהול מלכ"רים. בוגרת קורסים בגישור, דוברות והנחיית קבוצות.
שירתה כקצינת ת"ש. עושה מילואים כמודיעת נפגעים.
את דרכה החינוכית החלה בהוראה בבי"ס יסודי, והמשיכה בעמותת עלם, במרכז סיוע לנפגעי ונפגעות תקיפה מינית, כיושבת ראש 'ירושלמיות' וכראשת מכינה קדם צבאית.
מתנדבת בחוש"ן, בוגרת תוכנית 120 של מכון שחרית ועמיתה בעמותת 'קולות'.
מנחת קבוצות ומרצה בנושאי מיניות ומגדר, יוצאי ברה"מ בישראל ואקטיביזם.

ענבל פוקס

ראש תחום פיתוח ושותפויות,מ"מ מנהלת תוכנית בחופשת לידה

קראו עוד >

ענבל פוקס

ראש תחום פיתוח ושותפויות,מ"מ מנהלת תוכנית בחופשת לידה

מתגוררת במושב נווה מבטח, אמא לשחר, דור ועברי, נשואה לעומרי.
בוגרת תואר ראשון בתקשורת ב'ספיר' ותואר שני בספרות והוצאה לאור באוניברסיטת בן גוריון, ובוגרת תוכנית מנדל למנהיגות.
כיום לומדת בתוכנית 'מנדל למנהיגות נוער'. שירתה בתפקידי קצונה והדרכה בביסלמ"ח.
את דרכה החינוכית והחברתית החלה בתפקידי ריכוז ביחידה למעורבות חברתית בספיר, ובהמשך ניהלה את ניידת הלילה של עלם באופקים, הובילה את הפעילות החברתית במרכז הצעירים בלוד במשך 4 שנים, שם גם ייסדה והקימה את פסטיבל הקולנוע החברתי בלוד והפיקה אותו במשך 4 שנים.
התחילה את דרכה בתוכנית "קו הזינוק" כמנהלת תהליך המיון הארצי ולאחר מכן ניהלה את תחום תוכן והכשרה בתוכנית.

נגה ויילר

ראש תחום תוכן והכשרה

קראו עוד >

נגה ויילר

ראש תחום תוכן והכשרה

מתגוררת בירושלים, נשואה לפלג ואמא לאילה. למדה ספרות כללית והשוואתית ולימודי תעודת הנחיית קבוצות. בוגרת מכינת רבין והישיבה החילונית בירושלים.
החלה את דרכה החברתית כמש"קית ת"ש בחטיבת הנח"ל, והמשיכה בתפקידים חברתיים וחינוכיים רבים: כמדריכת קבוצה בפנימייה, כסייעת בתיכון ליפתא, כרכזת שכונה בבינ"ה ובהמשך כרכזת שלב א' וב' באזור נגב של קו הזינוק. במקביל פעלה במסגרות התנדבותיות רבות, דוגמת המרכז האפריקאי בירושלים, רשת הצעירים בבאר שבע וארגון לב אחד.
ניהלה את אזור ירושלים בקו הזינוק במשך שלוש שנים, לאחר מכן התקדמה לתפקיד ראש תחום פיתוח תוכן והכשרה בתוכנית.

קסה (קאברי) גטו

מנהלת שלב קריירה ואקדמיה

קראו עוד >

קסה (קאברי) גטו

מנהלת שלב קריירה ואקדמיה

ילידת אתיופיה, עשתה את המסע יחד עם משפחתה למחנה פליטים באדיס אבבה בעודה בת שנתיים וחצי. מתגוררת בעיר באר שבע ונשואה לבחיר ליבה, יהב מונטגומרי. בעלת תאר ראשון במדעי המדינה ותקשורת ותאר שני במגדר ואנתרופולוגיה במסלולי הצטיינות מטעם אוניברסיטת תל אביב. מייסדת ומקימת מיזם "חולמים ירוסאלם"- שמטרתו מסע לקבוצות שונות בחברה הישראלית סביב יום הזיכרון ליהודי אתיופיה אשר חירפו נפשם בדרכם לארץ ישראל. תוך מפגש עם גיבורי הקהילה וסיפורים מגוונים על גבורה, חלום ושברו. מרצה במכינות וארגונים בנושאי זהות, חברה ופסיכולוגיה חברתית. סיימה מסלול הסבה לסיעוד במטרה לשלב בין העולם החברתי והנגשת השדה הקליני לאוכלוסיות "שקופות" בחברה הישראלית. מאמינה באמת ובתמים שיש ביכולותינו ומחובתנו לברוא עולם טוב יותר.

אביטל בלינסקי

רכזת שיווק ומדיה

קראו עוד >

אביטל בלינסקי

רכזת שיווק ומדיה

גדלה בלוד להורים עולי בריה"מ לשעבר, מתגוררת כיום בירושלים. בצבא שירתה כמפקדת ורכזת בקורס להשלמת השכלה ב"מחוו"ה אלון", אחת ממקימות הפרויקט ללימודי 5 יח"ל אנגלית בחיל. בעבר שימשה כמדריכה בתכנית השנתית של ארגון "מסע" לדוברי אנגלית בירושלים ושליחה של הסוכנות היהודית באוקראינה ואוסטרליה. משתתפת בקו הזינוק 2025 מרכז.

ראני גרנות

מנהלת אזור גליל גולן

קראו עוד >

ראני גרנות

מנהלת אזור גליל גולן

חברת קהילה ומתגוררת בחוקוק. בוגרת חוג חינוך חברתי קהילתי במסלול מל"ח באורנים ובעלת תעודת הוראה בגיאוגרפיה. שירתה כקצינת חינוך בחיל האוויר.
שנים נמצאת בעולם החינוך, בשנים האחרונות ניהלה את תחום ההכשרות ב"פרדס" והקימה מרחב יער קהילתי בגליל.
החלה את דרכה בקו הזינוק כרכזת קבוצה באזור גליל מערבי.

שקד מרדכי

מנהל אזור גליל מערבי

קראו עוד >

שקד מרדכי

מנהל אזור גליל מערבי

נשוי לאהבת נעוריו שיר ואבא לתבל ויערי. נולד, גדל והתחנך בנהריה. החל את דרכו החברתית במכינה הקדם צבאית 'גל' בעכו, שירת כלוחם ומפקד ביחידת מודיעין מטרות בגבול הצפון. מאז שחרורו מהצבא, עסק בתחום החינוך הבלתי פורמלי כמדריך, רכז מועדון ותחום ההכנה לצבא של יחידת הנוער בנהריה, בהמשך היה לחבר מייסד ורכז תוכן של עמותה חינוכית בשם "מרחבים", מרצה במכינות קדם צבאיות קורסים בנושאי כלכלה וחברה, פוליטיקה, והסכסוך הישראלי-פלסטיני. תפקידו האחרון היה מנחה תוכנית 'אדוה - המדרשה למנהיגות ציבורית'. בוגר תואר ראשון בקרימינולוגיה ותואר שני במנהל ומדיניות ציבורית, למד הנחיית קבוצות בארגונים, מורה דרך מוסמך ובוגר תואר ראשון בקרימינולוגיה באקדמית גליל מערבי שבעכו.

ענבל דגן זאבי

מנהלת אזור ירושלים

קראו עוד >

ענבל דגן זאבי

מנהלת אזור ירושלים

גדלה בעיר חדרה. כיום מתגוררת במושב בן שמן עם בת זוגה, נועה.
את דרכה המקצועית החלה בעבודה עם נערות בסיכון במעון נעול "צופיה" שם ניהלה קבוצה והובילה את פעילות ה ODT. בהמשך ריכזה את מחוז ירושלים בתכנית "מחסות לעצמאות" של עמותת עלם, תכנית המלווה בוגרי מסגרות חוץ ביתיות בהשתלבותם בקהילה. בנוסף, פעילה במחלקת החינוך של מרכז הסיוע לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית בתל אביב ומנחת קבוצות.
בוגרת תואר ראשון בחוג ללימודי נשים ומגדר וסוציולוגיה באוניברסיטת תל אביב ובעלת תואר שני במנהל עסקים.

יניב דודי

מנהל אזור מרכז

קראו עוד >

יניב דודי

מנהל אזור מרכז

נשוי לויקי ואבא של שי-יה נגה. גדל וגר בדרום תל אביב עד היום.
מגיל צעיר עסק בקידום הקהילה בשכונה, ופיתוח הפריפריה החברתית בדרום תל אביב.
בתפקידיו הקודמים, ניהל מרכזי נוער בדרום מזרח העיר, בין היתר את תחום הילדים בשכונת התקווה והארגזים. בשלוש השנים האחרונות הנחה את מועצת התלמידים והנוער של העיר תל אביב יפו וקידם פרוייקטים ומיזמים עירוניים.
ממקימי 'פורום צעירים עושים שכונה' - קבוצת צעירים בני ותושבי המקום אשר פועלים ועושים למען השכונות בדרום העיר.

מורן לוי

מנהלת אזור נגב

קראו עוד >

מורן לוי

מנהלת אזור נגב

במקור מקרית מוצקין, מתגוררת בבאר שבע. נשואה לויקטור ואמא לרום.
בעלת תואר בקידום נוער ולימודי א"י ותעודת הוראה. בוגרת בית מדרש קהילתי ובעלת תעודה בהנחיית קבוצות.
שירתה כמש"קית הו"ד במחווה אלון. את דרכה החינוכית החלה בתנועת הצופים ומרכזת שבט בתנועה. בהמשך עבדה עם נוער בסיכון במסגרות שונות, יצאה לשליחות מטעם הסוכנות היהודית במחנות קיץ בארה"ב המשיכה לעבוד עם נוער יהודי אמריקאי.
ב-2012 עברה למדרשת שדה בוקר ועבדה כמחנכת במכינת הנגב במשך 3 שנים, ריכזה את תוכנית 'בוחרים מחר' לעידוד קהילות צעירות בפריפריה, וכעבור שנתיים, חזרה למרכז למנהיגות במדרשה.

זהרה ברכאת

רכזת הקמה תוכנית סנאבל

קראו עוד >

זהרה ברכאת

רכזת הקמה תוכנית סנאבל

בת 31 מירכא. בוגרת תואר ראשון בחינוך וייעוץ חינוכי. מנחת קבוצות, יחידים, ילדים, בני נוער והורים בשיטת ה-nlp.
בוגרת תכנית יסוד מחזור ה' ובוגרת תכנית startingup-together מטעם מרכז פרס לשלום.
אוהבת לנשום נכון, לקרוא ספרים ולטייל בטבע.

שנהב מזרחי

רכזת 2032 גליל גולן

קראו עוד >

שנהב מזרחי

רכזת 2032 גליל גולן

במקור מזכרון יעקב, מתגוררת כיום במעיין ברוך. בוגרת תנועת הנוער "מכבי צעיר" שבה גם עשתה שנת שירות לאחר מכן. שירתה כמאמנת סימולטור בחיל הים. הדריכה במסע ישראלי ולאחר מכן במכינה הקדם צבאית "דרך ארץ". כיום סטודנטית לתואר ראשון בעבודה סוציאלית במכללת תל-חי.

גלילה העצני

רכזת 2031 ושלב ב' גליל גולן

קראו עוד >

גלילה העצני

רכזת 2031 ושלב ב' גליל גולן

גדלה בקרית ארבע, מתגוררת כיום בכפר יובל. בוגרת תואר בחינוך ואומנות, שירתה כסמב"צית וקמ"ט תקציבים ורכש. בעברה מפיקה בתיאטרון קהילתי, מדריכת סיורי גרפיטי, מדריכה במכינה קדם צבאית 'שחר', מרצה בפרויקט 21, מנהלת אזור צפון של עמותת צל"ש ומנהלת תוכנית אלול של מדרשת בית פרת. היום, מרצה עצמאית ומנחת קבוצות בנושאי זהות ותקשורת בין אישית.

נטע רז

רכזת שלב ב' גליל גולן

קראו עוד >

נטע רז

רכזת שלב ב' גליל גולן

במקור מקיבוץ איילת השחר שבגליל העליון, ומתגוררת כיום בקיבוץ עין שמר. בוגרת תוכנית "קו הזינוק" קבוצת 2021. עשתה שנת שירות ב"כפר הנוער בן שמן" ושירתה ביחידה המבצעית של חיל המודיעין. בשנים האחרונות מתפתחת בתחום אומנויות הבמה, מחול קרקס והפקה. בנוסף אמנית ועצמאית בתחום הטקסטיל. בהכשרתה מעסה רפואית הוליסטית מטעם מכללת כרכור וכיום סטודנטית להדרכת פילאטיס.

רז כרם

רכז 2032 ושלב ב׳ גליל מערבי

קראו עוד >

רז כרם

רכז 2032 ושלב ב׳ גליל מערבי

בן זוג למור ואבא לרפאל. מכפר ורדים, בוגר תואר ראשון בפילוסופיה במרכז שלם ומבוא חינוך אנתרופוסופי, בעל תעודת הוראה, תעודת הנחיית קבוצות, ותואר שני בדרמה תרפיה. בוגר שנת שירות בהתנדבות קהילתית ומסלול נח"ל בתנועת תרבות. בעברו סגן מנהל מכינה משותפת ערבית יהודית 'הרדוף' לחיים משותפים. מנגן בנבל, מורה לאקרובלנס ויוגה.

גיא דגן

רכז 2031 גליל מערבי

קראו עוד >

גיא דגן

רכז 2031 גליל מערבי

במקור מהר חלוץ, מתגורר כיום בקיבוץ דפנה. סטודנט לחינוך במכללת תל חי. בוגר שנת שירות בכפר הנוער בן שמן. שירת בצבא בעורב נח"ל. הדריך נעורים בקיבוץ קטורה ועבד כמדריך בעמותת "אחריי".

אלמוג בירן

רכז שלב ב' גליל מערבי

קראו עוד >

אלמוג בירן

רכז שלב ב' גליל מערבי

מתגורר בחיפה ונשוי לענבל. סטודנט לחינוך חברתי קהילתי ולתעודת הוראה במקרא. שירת בזרוע הים בביה"ס צבאי, הדריך במכינת גל בעכו, ריכז שבט צופים בעתלית, עבד בתוך מד"ב בחינוך הבלתי פורמלי במטה אשר ובוגר הכשרה בהנחיית מיניות

שרה טרודי

רכזת 2032 מרכז

קראו עוד >

שרה טרודי

רכזת 2032 מרכז

'במקור מכסרא-סמיע בגליל המערבי וכיום מתגוררת ברמת גן. בוגרת תכנית שגרירי רוטשילד ומשתתפת בקו הזינוק 2025 גליל מערבי. בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה ותקשורת באוניברסיטת תל אביב. פעילה חברתית, הקימה למעלה מ-15 פרויקטים חברתיים ושימשה כרכזת תחום יזמות וחדשנות בארגון שותפויות אדמונד דה רוטשילד.

אביאל שומרון

רכז 2031 ושלב ב' מרכז

קראו עוד >

אביאל שומרון

רכז 2031 ושלב ב' מרכז

במקור ממושב כמהין, מתגורר כיום ברמת גן. בוגר אוניברסיטת בן גוריון תואר ראשון לפסיכולוגיה וניהול וכרגע סטודנט לתואר שני במדיניות ציבורית באוניברסיטה העברית. התחנך בתיכון הסביבתי במדרשת בן גוריון. הדריך נוער בסיכון, הדריך במקלט לנשים נפגעות אלימות, היה מורה ומחנך בבתי הספר ״בוסתן״ ו״אורים״, וכן גנן בגן ״רימונים״. בוגר תוכנית קו הזינוק מחזור 2021 נגב.

אסף בר

רכז שלב ב' מרכז

קראו עוד >

אסף בר

רכז שלב ב' מרכז

מתגורר בבאר שבע וסטודנט לרפואה. בוגר של תנועת הנוער העובד והלומד, בוגר מכינת "גליל עליון". בצבא שירת כמפק"צ צלפים ביחדית הלוט"ר. לאחר שירותו הצבאי עבד כמדריך בפנימייה וכמחנך במכון למדריכי חו"ל של הסוכנות היהודית. משדר בתוכנית רדיו אוניברסיטאית על היפ הופ.

שני בן אשר

רכזת 2032 ירושלים

קראו עוד >

שני בן אשר

רכזת 2032 ירושלים

'במקור מחדרה ומתגוררת כיום במבשרת ציון. סטודנטית לתואר ראשון בחינוך ומדעי המדינה בהדגש מנהיגות חברתית חינוכית באוניברסיטה העברית ולתואר שני במדע המדינה במגמת משפט, ממשל וחברה. עובדת במערך ההסברה הלאומי ומנחת סדנאות בארגון "גשר", העוסק בדיאלוג בין דתיים וחילוניים. שירתה כמפקדת קורס טכנאי מסוק קרב אפאצ'י בחיל האוויר. בוגרת מסלול Lead, ארגון המד״צים ומועצות הנוער והתלמידים.

ירדן כץ

רכזת 2031 ירושלים

קראו עוד >

ירדן כץ

רכזת 2031 ירושלים

במקור ממודיעין, כיום מתגוררת בירושלים כסטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה ובהוראת תיאטרון באוניברסיטה העברית. שגרירה בסיירת הזיכרונות של "איטרניטי", מיזם העוסק בתחום ההנצחה. שירתה כקצינת מודיעין בחיל האוויר. לשעבר רכזת בוגרים, מדריכה וחניכה במכינה הקדם צבאית "נחשון" - המדרשה הישראלית למנהיגות חברתית. עסקה בתפקידי ניהול והדרכה מגוונים, ליווי צרכים מיוחדים והתנדבות עם שורדי שואה.

סיון יהלום

רכזת שלב ב' ירושלים

קראו עוד >

סיון יהלום

רכזת שלב ב' ירושלים

במקור מיישוב לפיד וכעת גרה בירושלים. סטודנטית לתואר שני במדיניות ציבורית ובוגרת תואר ראשון במדעי המדינה וחינוך באוניברסיטה העברית. בעלת תעודה בהנחיית קבוצות, ומנחה סדנאות במיניות בריאה בארגון לדעת לבחור לנכון. שירתה כמפקדת טירונות לאוכלוסיות ייחודיות בבסיס מחווה אלון. בוגרת המכינה הקדם הצבאית העמ"ק, ועבדה כמדריכה במכינת לכיש. ריכזה את מלגת "קלף מנצח" לנוער בסיכון באוניברסיטה העברית, ואת מלגת פרח - "מרום" לסטודנטים עולים מאתיופיה.

ליה רחילוביץ'

רכזת שלב ב' ירושלים

קראו עוד >

ליה רחילוביץ'

רכזת שלב ב' ירושלים

במקור ממצפה רמון, מתגוררת כיום בירושלים. סטודנטית לעבודה סוציאלית באונ' העברית. שירתה כתצפיתנית והתקדמה לפיקוד בחמ"ל והכשרת מפקדות. לאחר מכן, עבדה במכינה הקדם צבאית אדרת הפועלת בתוך כפרי נוער, כמדריכה וכמנהלת חינוכית. הנחתה נוער וש"שנים בתכניות שינשינוי ולקראתך, ובמחלקת החינוך של מרכז הסיוע לנפגעי ונפגעות אלימות מינית. בוגרת תכנית "קו הזינוק" קבוצת 2023.

עדיאלה פיינר

רכזת 2033 נגב

קראו עוד >

עדיאלה פיינר

רכזת 2033 נגב

במקור מירושלים, מתגוררת כיום בבאר שבע. בוגרת תנועת הצופים ובוגרת מכינה קדם צבאית ״חנתון״ בגליל התחתון. בצבא שירתה כמדריכת סדרות חינוך ביחידת הסברה ירושלים. בוגרת תואר בהיסטוריה, לימודי מזרח התיכון ולימודי מחשבת ישראל, ומתחילה תעודת הוראה באוניברסיטת בן גוריון. השתתפה בהקמת בית מדרש אקטיביסטי בבאר שבע, במסגרת פרויקט הבוגרים של מכינת חנתון. בנוסף מרכזת בפרויקט ״עושים רחוב״ של האגודה הסטודנטיאלית, במסגרתו מופעלות גינות קהילתיות במטרה ליצור מרחב המשותף לסטודנטים ולתושבי השכונה. מעבר לכך, עוסקת בהדרכת סיורי אמנות, תרבות ואוכל בבאר שבע.

טל רזניק

רכז 2032 נגב

קראו עוד >

טל רזניק

רכז 2032 נגב

בן 27, נולד וגדל בדרום תל אביב, בשנות התיכון ריכז את סניף תל אביב דרום של כנפיים של קרמבו, בוגר מכינת חנתון, בוגר שנה ב' של תנועת החלוץ ובוגר תוכנית קו הזינוק. בצבא שירת בחטיבת גבעתי והשתחרר לאחר תפקיד סמ"פ בסיירת גבעתי. עבד שנתיים כמחנך במכינת הנגב בקיבוץ חולית בעוטף עזה. היום גר בבאר שבע וסטודנט למנהל ומדיניות ציבורית.

הדס ול

רכזת 2031 ושלב ב' נגב

קראו עוד >

הדס ול

רכזת 2031 ושלב ב' נגב

במקור מפתח תקווה ומתגוררת כיום בבאר שבע. סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון לתואר ראשון בחינוך, מגדר, פוליטיקה וממשל, משתתפת בתוכנית המנהיגות 'שגרירי רוטשילד',פעילה בעמותת QueenB המנגישה לימודי תכנות לנערות וממתנדבת בארגון 'דלת פתוחה'. בעברה הדריכה במכינת מסבח"ה אשר מתרכזת בהכרת החברה הישראלית. בצבא הייתה מפקדת בקורס ת"ש.

יהודה פאווה

רכז שלב ב' נגב

קראו עוד >

יהודה פאווה

רכז שלב ב' נגב

במקור מחשמונאים, מתגורר כיום בבאר שבע. נשוי לנטלי וסטודנט לתואר שני באוניברסיטת בן-גוריון בחוג להיסטוריה של עם ישראל בתכנית מצטיינים הרב-תחומית ׳מרח״ב: מבטים מן המזרח׳. בוגר ישיבת ההסדר ״אורות שאול״, שירת בצה״ל במפקדת קריית ההדרכה. עסק בחינוך הדרכה והנחיה בתנועת בני עקיבא העולמית, מחנות JCC, כפר הנוער אמי״ת כפר בתיה, עמותת כוכבי המדבר ומרכז תמר.

הבוגרות והבוגרים שלנו

"קשה לי לדמיין את החיים שלי בלי קו הזינוק. קו הזינוק הייתה שם ובהרבה מובנים גרמה לי לפתח דברים שלא הכרתי קודם, לשאול שאלות ולשנות לא מעט עמדות"

אורי ברוולד-שעאר

קו הזינוק, 2012
"התכנית לימדה אותי שאפשר להשפיע על המציאות והסביבה שבה אני חי ומסמלת עבורי שינוי תפיסתי שעשיתי והתגברתי על הפחד ליזום"

אבי שולמן

קו הזינוק, 2016
"קו הזינוק זו משפחה. כזו שגורמת להתבונן עמוק, מבלי להתפשר. כזו שמאפשרת להתקלף ולגלות את עצמך - כואב, רגיש וחזק בו זמנית"

שיר אלימלך

קו הזינוק, 2018
"קו הזינוק זה המקום שבו אתה חודר פנימה ומגלה מה טמון בך. המקום שמוציא את המיטב מתוכך אל הסביבה בה אתה חי"

תאמר עטאללה

קו הזינוק, 2016
"קו הזינוק היה המרחב היחידי שלא התביישנו לשאול את עצמנו בגיל 16, איפה אנחנו רואים את עצמנו בגיל 26"

יהונתן קם

קו הזינוק, 2016
"בקו הזינוק למדתי לא לקבל דברים כמובנים מאליהם. הרצון לצאת מאזור הנוחות ולנסות ללמוד דברים חדשים נהיה חלק מהיומיום שלי"

שרה טריף

קו הזינוק, 2019